Klubbdyk 2014

Klubbdyk 2014

”Bättre sent än aldrig” är som alla vet ett gammalt fint uttryck. Det har det tagits fasta på i detta klubbdyksutskick. Men här är det nu i vart fall, äntligen. Den observante noterar genast att det inte är riktigt så många dyk som det brukar. Detta har sin grund i att dykningen numera, vare sig vi vill det eller ej, planeras i snärtiga sammanhang som exempelvis Facebook. Dyken som presenteras här nedan är alltså bara en liten del av all den dykning som sker i klubben. Jag, och några andra med gott hjärta, försöker efter bästa förmåga skicka ut information på klubbmailen också om ”facebookdyken”. Men det måste understrykas att detta inte kan göras varenda gång någon skriver på Facebook att det vankas dyk. Det kommer således att ordnas enklare dyk såväl i Vättervikarna som i Bromösund och på kusten, men alltså mer spontant annonserat, och inte med på listan här. Hursomhaver, här följer de dyk
som är planerade 2014. Med förhoppningar om god uppslutning!

1. 7/6. Skaraborgsdyk, Götene DK anordnar. Certifikat: 1*/OW.
Anmälan till Daniel Larsson, brawo@tele2.se eller 0703-544974

2. 15/6. Släggö, Gullmarsfjorden. En smidig och fin dykplats i Lysekil med djup och pizzerior för alla. Certifikat: 1*/OW. Anmälan till Fredrik Björk. 11 deltagare.

3. 28/6. Vrakdyk utanför Tjörn. Certifikat: alla nivåer. Anmälan till Kalle Farken.

4. 3-6 juli. Dykhelg i Smögen med Lidköpings sdk. Vrak- och naturdyk. OBS! Anmälan till Fredrik Björk. OBS! Fulltecknat sedan två månader.

5. 13/7. Vrakdyk på Hajen, SO Hjo, Vättern. Ett äldre skrovhelt trävrak med reslig mast på jämnt 30 m djup. Certifikat: 2*/AOW. Anmälan till Mathias Thunström. Obs, begränsat
antal platser.

6. 2/8. Skaraborgsdyk, Skövde sdk St Helena anordnar. Troligen västkusten. Alla certnivåer.
Anmälan till Daniel Larsson.

7. 27-28/9 (prel datum, förhandlingar pågår). Vrakdykning i Stockholms skärgård och Dalarö
dykpark (http://www.dalaro.se/index.asp?g=1&r=390) med Niklas Ekström och Tessi II
(http://www.dykcharter.se/). En övernattning i skärgården. Fyra dyk, luft, båtåkning, boende och mat ingår. 2900 kr. Certifikat: 2*/AOW. Anmälan till Daniel Larsson.

Hälsar Daniel Larsson, ordförande

admin

Kommentarer är stängda.